Depot Winkel voor Imkerspullen
  • Registreren voor Leden

Depot Winkel voor Imkerspullen

Elke imker heeft van tijd tot tijd materialen nodig zoals gereedschappen, hulpmiddelen, voer enz. enz. om zijn bijenvolken goed in conditie te houden. Dergelijke materialen zijn te koop bij de winkel van het Bijenhuis in Wageningen.

Als service aan de imkers in de regio heeft het Ambrosius Gilde, als verlengstuk van Wageningen, een depot aan de Nesseweg te Oud Verlaat in Rotterdam. Dit scheelt een lange rit naar Wageningen, wat tijd en kosten bespaart!

 

bijenstand

 

 

Het Ambrosiusgilde krijgt voor deze service, van het Bijenhuis een korting op de adviesverkoopprijs. Deze korting komt ten goede aan de kas van de vereniging, waarmee een deel van de kosten die jaarlijks gemaakt worden voor de activiteiten, onderhoud van de lesstand en de verzorging van de bijen gedekt wordt.

Betaling: bij afhalen van de goederen dient contant betaald te worden. Bij bestelling vooraf dient het totaalbedrag vooraf op de rekening van het depot te worden overgemaakt. Bij bestelling van niet gangbare artikelen wordt het artikel pas besteld als het bedrag op rekening van het depot is ontvangen! Voor betalingen inzake het Ambrosiusgilde DEPOT gebruikt u het volgende rekeningnummer: NL07 INGB 0000 1101 83, t.n.v. Ambrosiusgilde Inzake Depot.

Routebeschrijving depot: klik HIER

Openingstijden Depot:

Van 1 april tot 1 oktober elke zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Heeft u nog vragen, klik dan HIER om naar het contactformulier te gaan. Selecteer de optie 'vragen over het depot'.

Ambrosius Agenda

ma di wo do vr za zo

Ambrosius Poll

Heeft u het afgelopen jaar problemen gehad met slechte kwaliteit kunstraat? (zie evt. ook http://www.bijenhouders.nl/bijen-en-welzijn/kunstraatproblemen)

Ja heel erg - 6.3%
Ja - 12.5%
Nee - 59.4%
Geen idee - 12.5%
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: december 31, 2017

Facebook

Rotterdams Bijenweer

 

Bijenlesstand en depot

Elke zaterdag geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur in de periode van 1 april tot en met 30 september. Momenteel gesloten tot 1 april 2018

Buzzing Bee Tweets

Loading..