Imkershop Winkel voor Imkerspullen
  • Registreren voor Leden

Imkershop Winkel voor Imkerspullen

Elke imker heeft van tijd tot tijd materialen nodig zoals gereedschappen, glaswerk, voer en dergelijke om zijn of haar bijenvolken goed in conditie te houden en de honingoogst te kunnen verwerken.
Als service aan de leden van het gilde en de imkers in de regio heeft het Ambrosiusgilde een kleine winkel bij de bijenstand aan de Nesseweg te Zevenhuizen/Oud Verlaat. Het assortiment is uiteraard beperkt, maar veel imkers weten de AG-shop te vinden voor gangbare artikelen als raampjes, kunstraat, voer en natuurlijk potten. Zolang de voorraad strekt wordt in de winkel ook de honing van het Ambrosiusgilde verkocht.

bijenstand

(19-5-2020)
Nu de beperkingen ten gevolge van de coronacrisis wat worden versoepeld, hebben we besloten om de winkel van ons gilde aan de Nesseweg per 23 mei a.s. te heropenen. Uiteraard geldt, dat we de door het RIVM voorgeschreven regels in acht nemen. Afstand van elkaar houden is daarbij van groot belang. Binnenlopen in het winkeltje is dan ook niet toegestaan.

We willen iedereen verzoeken om bestellingen vooraf door te geven per e-mail (of gebruik het contactformulier, zie hieronder). Vervolgens zetten we de bestelde spullen klaar op de tafel onder de overkapping. Betalen graag vooraf op de rekening van de vereniging. Betalen per telebankieren ter plaatse kan natuurlijk ook (niet pinnen).

Bij bestelling van niet gangbare artikelen wordt het artikel pas besteld als het bedrag op rekening van de AG-shop is ontvangen!

Voor betalingen gebruikt u het volgende rekeningnummer:

IBAN: NL54 INGB 0000 3010 09, t.n.v. Penningmeester Ambrosiusgilde Inzake Depot.

Routebeschrijving bijenlesstand en depot: klik HIER

Openingstijden winkel/depot: van 1 april tot en met 30 september: elke zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Zolang de voorraad strekt verkoopt de winkel ook de honing van de bijen van de bijenlesstand.

Heeft u nog vragen of wilt u bestellen, klik dan HIER om naar het contactformulier te gaan. Selecteer de optie 'vragen over de winkel'.

Ambrosius Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Rotterdams Bijenweer

 

Bijenlesstand en depot

Nu de beperkingen ten gevolge van de coronacrisis wat worden versoepeld, hebben we besloten om de winkel van ons gilde aan de Nesseweg per 23 mei a.s. te heropenen. Uiteraard geldt, dat we de door het RIVM voorgeschreven regels in acht nemen. Afstand van elkaar houden is daarbij van groot belang. Binnenlopen in het winkeltje is dan ook niet toegestaan.We zijn weer elke zaterdag geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur in de periode van 1 april tot en met 30 september. Zie Service - Imkershop voor meer informatie. HONING TE KOOP! Zolang de voorraad strekt verkoopt de winkel ook de honing van de bijen van de bijenlesstand.