Vraag en aanbod standplaatsen voor bijenkasten
  • Registreren voor Leden

Vraag en aanbod standplaatsen voor bijenkasten

Het Ambrosiusgilde bemiddelt tussen organisaties en/of particulieren die graag onderdak willen bieden aan één of meerdere bijenvolken en imkers van de vereniging. Niet elke locatie is geschikt voor het plaatsen van bijenkasten. Het Ambrosiusgilde zal bij een verzoek eerst bij de locatie komen kijken om te bepalen of de plek geschikt is. Wilt u bijenkasten bij uw locatie? Vul dan het contactformulier in, via de optie ‘ik heb een standplaats in de aanbieding’. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

 

STANDPLAATS AANGEBODEN: geplaatst 14 maart 2018
Wij wonen aan natuurgebied de Ackerdijkse plassen tussen Delft en Rotterdam, met een grote tuin. Wij hebben zelf geen voldoende kennis en tijd on een bijenkast te houden. Wel willen we graag, indien er interesse is, onze tuin ter beschikking stellen voor een bijenkast. 

STANDPLAATS AANGEBODEN: geplaatst 27 september 2015
Achter manege Prinsenstad wordt een standplaats aangeboden. De bewoners willen ervaren hoe het is om bijen in de tuin te hebben.

Heb je interesse om bijenkasten te plaatsen en ben je lid van het Ambrosiusgilde, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Ambrosius Agenda

ma di wo do vr za zo

Ambrosius Poll

Heeft u het afgelopen jaar problemen gehad met slechte kwaliteit kunstraat? (zie evt. ook http://www.bijenhouders.nl/bijen-en-welzijn/kunstraatproblemen)

Ja heel erg - 6.3%
Ja - 12.5%
Nee - 59.4%
Geen idee - 12.5%
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: december 31, 2017

Facebook

Rotterdams Bijenweer

 

Bijenlesstand en depot

Elke zaterdag geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur in de periode van 1 april tot en met 30 september. Momenteel gesloten tot 1 april 2018

Buzzing Bee Tweets

Loading..