AG-shop Nesseweg
  • Registreren voor Leden

De AG-shop

Elke imker heeft van tijd tot tijd materialen nodig zoals gereedschappen, glaswerk, voer en dergelijke om zijn of haar bijenvolken goed in conditie te houden en de honingoogst te kunnen verwerken.
Als service aan de leden van het gilde heeft het Ambrosiusgilde een kleine winkel bij de bijenstand aan de Nesseweg te Zevenhuizen/Oud Verlaat. Het assortiment is uiteraard beperkt, maar veel imkers weten de AG-shop te vinden voor gangbare artikelen als raampjes, kunstraat, voer en natuurlijk honingpotten. Zolang de voorraad strekt: ook de honing van het Ambrosiusgilde.

bijenstand

(13-3-2021)
Dankzij de geweldige inzet van de vrijwilligers van de winkelploeg gaan we vanaf 3 april weer open op de zaterdagochtenden van 10 tot 12 uur. Leden kunnen bestellingen per e-mail doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Steun je Gilde en bestel via de winkel! Ook als je niks nodig hebt is dit tijdstip bijzonder geschikt om, met de juiste afstand op één van de zitplekken in de tuin, kennis te maken en informatie uit te wisselen.

Uiteraard geldt, dat we de door het RIVM voorgeschreven regels in acht nemen. Afstand van elkaar houden is daarbij van groot belang. Binnenlopen in het winkeltje is dan ook niet toegestaan.

We willen iedereen verzoeken om bestellingen vooraf door te geven per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..). Vervolgens zetten we de bestelde spullen klaar op de tafel onder de overkapping. Betalen graag per telebankieren ter plaatse, contactloos pinnen kan ook.

Bij bestelling van niet gangbare artikelen wordt het artikel pas besteld als het bedrag op rekening van de AG-shop is ontvangen!

Voor betalingen gebruikt u het volgende rekeningnummer:

IBAN: NL54 INGB 0000 3010 09, t.n.v. Ambrosiusgilde.

Routebeschrijving bijenlesstand en AG-shop: klik HIER

Openingstijden winkel/depot: van 3 april tot en met 25 september: elke zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Zolang de voorraad strekt verkoopt de winkel ook de honing van de bijen van de bijenlesstand.
Deze honing is momenteel uitverkocht! Zodra er geoogst kan worden verkoopt de winkel weer de honing van de bijen van de bijenlesstand.

 Heeft u nog vragen over de AG-shop, klik dan HIER om naar het contactformulier te gaan. Selecteer de optie 'vragen over de winkel'.

Ambrosius Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Rotterdams Bijenweer

 

Bijenlesstand en AG-shop

Onder voorbehoud van eventuele coronamaatregelen is de winkel van ons Gilde aan de Nesseweg vanaf 3 april 2021 weer open. Uiteraard geldt, dat we de door het RIVM voorgeschreven regels in acht nemen. Afstand van elkaar houden is daarbij van groot belang. Binnenlopen in het winkeltje is dan ook niet toegestaan. We zijn weer elke zaterdag geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur in de periode van 3 april tot en met 25 september. Zie Service - Imkershop voor meer informatie. HONING TE KOOP! Zolang de voorraad strekt verkoopt de winkel ook de honing van de bijen van de bijenlesstand. Zodra er geoogst kan worden verkoopt de winkel ook de honing van de bijen van de bijenlesstand.